Tiedoite / Kotkan Perussuomalaiset / Kalamarkkinat

Kotkassa järjestetään perinteiset kalamarkkinat ja kauppiaat joutuvat maksamaan paikastaan 150€ kahdelta päivältä. Samaa aikaa eri poliittiset puolueet pitävät telttojaan markkina-alueen ulkopuolella ja jakavat ilmaista ruokaa.

 

Tällainen toiminta syö markkinoita ja antaa viestin, että puolueet haluavat viedä leivän markkinamyyjän suusta. Jos jokainen markkina-alueen myyjä varaisi paikan kuten puolueet ja pitäisi omaa kojuaan markkina-alueen ulkopuolella – ei perinteisiä kalamarkkinoita enää järjestettäisi.

Eihän puolueita ja kauppiaita voi kohdella eriarvoisesti ja asettaa puolueita parempaan asemaan yrittäjien kustannuksella!

 

Muutama vuosi sitten kalamarkkinoiden järjestäjä toi saman huolen esiin ja toivoi kaupungilta, että puolueille ei annettaisi ilmaisia paikkoja markkinoiden läheisyydestä ja he eivät jakaisi siellä ilmaista ruokaa. Poliittinen tahto tällaiseen toimintaan kaupungissa ei ikävä kyllä riittänyt.

 

Tuleville kalamarkkinoille Kotkan Perussuomalaiset on varannut maksullisen paikan markkina-alueelle. Toivotamme kaikki tervetulleeksi puhumaan politiikkaa. Tarjoilua emme järjestä, se on markkinamyyjien elinkeino emmekä halua viedä heiltä leipää suusta. Keskitymme siis ennemmin päivänpolitiikkaan.

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa