Julkilausuma Kotkan Perussuomalaiset kevätkokous 2017

Julkilausuma


Kotkan Perussuomalaiset kevätkokous
12.3.2017 klo 17.00 Kotkan kaupungintalo

 

Kotkan Perussuomalaiset ovat huolissaan Kotkan organisaatiouudistuksen valmistelusta. Lautakuntien yhdistäminen tekee asiakokonaisuuksista niin suuria, että lautakuntien jäsenet eivät enää ehdi perehtyä asioihin ja sitä kautta valtaa siirretään virkamiehille. Kotkan Perussuomalaiset vastustavat lautakuntien yhdistämisiä.

 

Kotkan Perussuomalaiset ovat myös huolissaan Kotkan työttömyydestä. Teollisuuspaikkakunnan työpaikkojen vähenemistä ei korvata palvelualojen työpaikkojen perustamisella, palvelualojen työpaikkojen palkkataso on usein niin pieni, ettei siitä jää kuntaan kuntaverojen kautta juuri mitään. Kotkan on aktiivisemmin houkuteltava uutta teollisuutta ja innovatiivisia kunnollista palkkaa maksavia yrittäjiä paikkakunnalle. Esimerkiksi Teslan akkutehtaan kaltaisten yritysten houkutteleminen Kotkaan on otettava ykkösteemaksi ohi kantasataman outletin.

Kotkan ja ELY-Keskuksen sopima avoin sopimus turvapaikansaaneiden sijoittamiseksi Kotkaan on otettava seuraavalla valtuustokaudella uudelleen käsittelyyn. Ei voi olla niin, että Kotka lupaa järjestää asunnon ja toimeentulon kaikille, toisesta kulttuurista saapuville, jotka vain haluavat asettua Kotkaan. Ensin on järjestettävä kotkalaisten omat asiat järjestykseen ja saatava omat asunnottomat asutettua!

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa